محل تبلیغات شما
جالب است بدانید سوکرالوز نتیجه یک اشتباه آزمایشگاهی در سال 1976 توسط دانشمندی در کالج انگلیسی می باشد که به کشف این ماده شیرین منجر شد و پس از مدتی محصولات اسپلندا حاوی سوکرالوز با همکاری چند شرکت تولید و برای اولین بار در سال 1999 در ایالات متحده عرضه شدند. امروز اسپلندا به عنوان جایگزین شکر در پخت و پز و شیرینی پزی استفاده می شود و تاکنون به هزاران محصول در سراسر دنیا افزوده شده است. همچنین شاید شما مایل باشید به مطالب زیر : خرید قرص های بزرگ کننده الت

درمان رماتیسم مزمن با داروهای گیاهی

بدترین کار در هنگام تشنگی چیست

علائم کمبود ویتامین A در بدن چیست وچه مشکلاتی در پی دارد

سال ,سوکرالوز ,اسپلندا ,دانشمندی ,انگلیسی ,آزمایشگاهی ,در سال ,1976 توسط ,سال 1976 ,توسط دانشمندی ,در کالج

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانشجویان معماری میم اطلاعات دیتا و کامپیوتر و کمی هم بورس