جالب است بدانید سوکرالوز نتیجه یک اشتباه آزمایشگاهی در سال 1976 توسط دانشمندی در کالج انگلیسی می باشد که به کشف این ماده شیرین منجر شد و پس از مدتی محصولات اسپلندا حاوی سوکرالوز با همکاری چند شرکت تولید و برای اولین بار در سال 1999 در ایالات متحده عرضه شدند. امروز اسپلندا به عنوان جایگزین شکر در پخت و پز و شیرینی پزی استفاده می شود و تاکنون به هزاران محصول در سراسر دنیا افزوده شده است. همچنین شاید شما مایل باشید به مطالب زیر : خرید قرص های بزرگ کننده الت درمان رماتیسم مزمن با داروهای گیاهی
بدترین کار در هنگام تشنگی چیست
علائم کمبود ویتامین A در بدن چیست وچه مشکلاتی در پی دارد
سال ,سوکرالوز ,اسپلندا ,دانشمندی ,انگلیسی ,آزمایشگاهی ,در سال ,1976 توسط ,سال 1976 ,توسط دانشمندی ,در کالج
درباره این سایت